Beogradi “kërcënon” Shqiptarët, rrini urtë se ju..(Video)

Serbia kërcënon shqiptarët e Preshevës: S’ka asocacion, rrini urtë sikur per lapidarin.Kryetari i Trupit Koordinues të qeverisë serbe për Luginën e Preshevës, Zoran Stankoviç, deklaroi për mediat serbe se nuk ka qenë e përfshirë në bisedimet Prishtinë Beograd edhe çështja e shqiptarëve të Luginës.Ai deklaroi prerë se nuk do të ketë asnjë autonomi apo një farë asociacion i të komunave shqiptare, ndaj i bëri thirrje shqiptarëve për seriozitet dhe përgjegjësi..Shtypni posht reklamen dhe automatikisht ju hapet shkrimi i plott

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *