MOMENTI KUR KLINTON KËRCËNONTE MILLOSHEVIQIN, MOS MI PREK SHQIPTARËT SE…(VIDEO)

Gjatë një fjalimi në një bazën amerikane në vitin 1999 presidenti i SHBA-ve Bill Klinton kishte paralajmëruar direkt Slobodan Millosheviçin se ai do të jetë përgjegjës për sigurinë e tre ushtarëve amerikanë të kapur robër.

“Nuk kishte absolutisht asnjë bazë për t’u kidnapuar, nuk ka bazë për t’u mbajtur, por sigurisht nuk ka bazë për t’u gjykuar.”Të gjithë amerikanët janë të shqetësuar për sigurinë e e tyre. Presidenti Millosheviq nuk duhet të bëjë asnjë gabim: Ne e kemi atë në duartë tona dhe qeverinë e tij përgjegjëse për sigurinë e 3 ushtarëve amerikan.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *